Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng chili/paprika

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Lättlagad, god fiskgratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche, grädde, fond, salt, peppar, oregano och tomatpuré i en bunke.
  2. Lägg fisken i en ugnsfast form. Häll över såsen, strö över purjo och tomat.
  3. 200° ca 25-30 minuter Efter ca 15 min - strö över lite riven ost.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Sinnika 15 augusti 2011

    Tack för ett jättegott recept! Super :) MVH Sinnika

  • isseluring 12 september 2011

    Tack för ett jättebra recept! Enkelt och ändå lite festligt! Hade potatismos till och slängde i lite sambal olek i såsen och det blev verkligen kanon! Ska göras fler gånger!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.