Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng crème fraiche med champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Verkar kanske inte så märkvärdigt, men det blir väldigt gott med den lite syrliga crème fraichen. Sen är den så enkel att tillaga också!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en smord ugnsform som ska vara ganska tight runt fisken. Salta och peppra med citronpeppar. Stek i ugnen på 225º ca 20 min.
  2. Låt champinjonerna rinna av och stek i smör i stekpanna. Blanda crème fraiche, ost, potatismjöl och citronpeppar till en sås.
  3. Lägg de stekta champinjonerna på fisken och klicka över såsen. Gratinera i 15-20 min. Servera med potatis och grönsaker och något gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.