Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng grevé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Lite annorlunda variant på fisken. Enkelt att tillaga och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fiskfileérna i den smorda formen.Salta och klicka över smör. Stek i ugnen i 10 min. Häll bort spadet som bildats.
  2. Skölj och skiva tomaterna. Lägg dem på fisken. Blanda smulat bröd, riven ost och grädde. Fördela blandningen över fisken. Stek i ugnen ytterligare 15 min.
  3. Servera med kokt potatis och ev. (stuvad) spenat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.