Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med ädelost

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En av de godaste fiskgratänger jag ätit i hela mitt liv! Om man älskar blue cheese, så kan man inte missa detta! En smaksensation som heter duga! Dessutom fantastiskt lättlagat. Lägger in receptet här dels för att jag vill dela med mig av världens godaste fiskgratäng, men också pga att jag inte vill bli av med receptet! Detta är en guldgruva!

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra filéerna och lägg dem i en gratängform. Slå på tomatkross, strö över timjan, vitlök och osten. Sist grädden och lite örtsalt. Sätt in i 225 grader i ca 20-25 minuter. Serveras antingen med ris eller potatismos.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • muminlotta 13 oktober 2011

    Jättegod fiskgratäng. Vi åt den på jobbet. Väldigt uppskattad. Kan rekommenderas.

  • Sjobrisgarden 16 februari 2012

    Mycket god fiskgratäng som jag kommer att göra fler gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.