Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med ajvar relish

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mycket god och enkel fisk som passar till vardags.

Ingredienser

Instruktioner

Halvtina fisken. Strimla purjo och chanpinjonerna. Fräs dessa i smör och salta och peppra. Bottna en ugnsform med grönsakerna och lägg fisken ovanpå. Blanda ihop creme fraiche med mjölk och ajvar relish. Krydda och salta. Rör i maizenaredningen och höll såsen över fisken. Gratinera 20minuter i 200 grader. Servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.