Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med ansjovis

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lätt att röra ihop och smakar sååå gott !

Ingredienser

Instruktioner

Lägg det tinade fiskblocket i en ugnsform,salta och peppra. Hacka purjolök och gräslök och lägg ovanpå fisken. Rör ihop crème fraiche,den finhackade ansjovisen,fetaosten (mosad) och lite grovmalen svartpeppar - salt behövs ej eftersom ansjovisen och fetaosten har lite sälta ! Häll blandningen över fisken och gratinera i ugnen 200°C ca 30-40 minuter eller till fisken känns klar . Pressad potatis till är gott eller varför inte göra ett gratängmos och lägga runt om fisken ?

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.