Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med champinjonstuvning

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna rätt brukade jag göra mycket förut,god.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en ugnsform. Sätt ugnen på 200 grader. Smält margarinet, vispa i mjölet och späd med spadet från champinjonerna och mjölken till lagom konsistens.Tillsätt champinjonerna, salta och peppra, smaka av. Slå stuvningen över fisken och sätt in formen i mitten av ugnen ca 50 minuter. Servera med potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.