Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med chili- och ostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod och enkel fiskrätt. Bild kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina om du använder djupfryst fisk. Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Peppra och salta.
  2. Blanda övriga ingredienser, men rör i osten sist.
  3. Grädda i 200 grader ca 45 minuter.
  4. Servera med ris eller kokt potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.