Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

fiskgratäng med chilisås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag brukar göra den med pangiasusfilèer och det är alltid lika uppskattat när jag bjuder på den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela fisken i portionsbitar och strö över salt och citronpeppar. Smörj form med fettet och pudra med mjölet.
  2. Lägg fisken i formen. Rör ihop grädde, chilisås och dill. Häll över fisken och strö över osten. Gratinera mitt i ugnen tills osten är smält och fisken genomkokt, 15-20 minuter. Servera med kokt potatis och broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • klockargarden 4 november 2008

    Jättegott! Den vill jag gärna äta igen! Tack för receptet....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.