Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med dillsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jättegott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen. Lägg fiskfilén på ett ugnsfast fat. Krydda.
  2. Blanda citronsåsen med dillen. Häll såsen över fisken. Stek i 225 grader ca: 30 minuter.
  3. Skala räkorna och strö dem över gratängen.
  4. Servera med pressad potatis, lime, haricort verts och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.