Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med fänkål och räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt, smidigt och smakrikt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör såsen efter beskrivning på paketet, ha även i finhackad dill i såsen. Skär purjolöken, gul löken, fänkålen i strimlor och lägg i en eldfast form. Lägg sedan över fiskfiléerna och salta och peppra. Skär sedan tomaterna i skivor och lägg över fisken. Slå på såsen och ev, lite riven ost.
  2. In i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter.
  3. Skala räkorna under tiden och när gratängen är klar, stö över räkorna och servera med ny kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sann67 11 mars 2010

    Jättegod!!!! Gjorde utan fänkål.... Var smidig att göra...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.