Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med kokos, röd curry, rödbeta & tomat

(1 kommentar)  
Skriv ut

Annorlunda nyttigt och gott med rödbeta och fisk. Om man vill kan man även ha ris runtom i formen, och laga allt i ett.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Låt rödbetorna få ett uppkok i en kastrull med vatten. Häll av dem i en sil. Lägg det frysta fiskblocket i botten på en stor gratängform. Lägg rödbetorna runt om. Blanda kokosmjölken med currypasta, fond, tomater, finhackad rödlök, hackad gräslök, örtkryddor, salt och peppar. Häll blandningen runt om och över hela fiskblocket. Strö över riven ost och sätt in i ugnen i 30-40 minuter. Servera med ris och mycket gönt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HSX 5 februari 2011

    alla ingredienser går inte ihop bra med varandra, blev besviken, kommer inte att laga flera gånger :(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.