Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med lax och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bra vardagsmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader
  2. Tina spenaten. Gör moset enl anvisning. Vispa ner äggulor och hälften av osten. Klicka moset längs kanterna på en smord eldfast form. Strö över resten av osten. Krama ur vätskan ur spenaten och blanda ner oljan, salta och peppra och lägg spenaten i formen. Skär laxen i kuber och fördela över spenaten. Salta och peppra. Gratinera i ca 15min i mitten av ugnen. Koka samman lätt creme fraiche, fiskfond och pressad citron, smaka av med salt och peppar. Häll såsen över fisken. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.