- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Enkelt och så himla gott. Jag hade på lite citronpeppar också, vilket jag tycker är gott på torsk.
Instruktioner
- Skala potatisen och skär den i skivor. Koka den mjuk i saltat vatten. Häll av vattnet och låt potatisen ånga av.
- Mosa potatisen och blanda med smöret, grädden och äggulan samt 1 dl av den rivna osten till ett luftigt mos. Smaka av moset med salt och peppar. Sätt ugnen på 225 grader.
- Skär fiskblocket i portionsbitar. Smält smöret och rör i curryn. Häll det i en ugnssäker form och lägg i fiskbitarna. Krydda med salt och peppar och strö över den hackade persiljan. Bred över potatismoset och strö över resten av osten. Gratinera i ca: 25 minuter.
Publicerat den
13 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar