Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med mos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt och så himla gott. Jag hade på lite citronpeppar också, vilket jag tycker är gott på torsk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär den i skivor. Koka den mjuk i saltat vatten. Häll av vattnet och låt potatisen ånga av.
  2. Mosa potatisen och blanda med smöret, grädden och äggulan samt 1 dl av den rivna osten till ett luftigt mos. Smaka av moset med salt och peppar. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Skär fiskblocket i portionsbitar. Smält smöret och rör i curryn. Häll det i en ugnssäker form och lägg i fiskbitarna. Krydda med salt och peppar och strö över den hackade persiljan. Bred över potatismoset och strö över resten av osten. Gratinera i ca: 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.