Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med pepparrotssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett stulet men omgjort recept. Använd lättare grädde för en lättare rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. lägg fisken i en ugnsfast form. Rör i hop övriga ingredienser. Lägg till salt, peppar, buljong allt efter tycke och smak.
  2. Häll över fisken, in i ugnen. Strössla över kaprisen när fisken är klar.
  3. Serveras med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Agali 10 augusti 2008

    Det smakade alldeles utmärkt, fast det kunde gott varit lite dill och tomat eller så i också, det ska jag hiva ner nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.