Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med pesto och chili

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har fått detta gudomligt goda och lätta recept av en kompis. Har faktiskt inte ätit godare fiskgratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra lite.
  2. Kör grädde, pesto, buljongtärningen, chilifrukterna i en mixer tills chilin är i småbitar. Häll såsen över fisken och ställ in i ugnen på 225º i ca 25 minuter.
  3. Servera med pressad potatis och en god sallad.
  4. Prova! Du kommer inte att bli besviken.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sazas 14 mars 2012

    Detta har har blivit en favorit. Jag blandar philadelphia cream cheese for cooking med gradden vilket funkar toppen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.