- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Lätt att förbereda och smakar himmelskt!
Instruktioner
- Tina upp torskblocket. Lägg i en smord form.
Skala potatis och morötter, koka i ungefär 20-25 min. Gör inget om de blir lite överkokta.
Häll av vattnet. Mosa potatisen och morötterna direkt i grytan. Tillsätt smör och ägg. Vispa med elvisp. Tillsätt mjölken, vispa till lagom mos konsistens. Peppra och salta.
- Sätt ugnen på 200 grader C.
- Skölj purjolöken, hacka i ringar. Strö över fiskblocket.
Blanda Milda mat extra och dill i en bunke.
- Spritsa ut moset runt om fiskblocket. Häll dillsåsen över fisken.
In i mitten av ugnen ungefär en timme.
Täck med folie efter ungefär 30 min, annars blir moset bränt.
Publicerat den
15 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar