Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med pressad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mjölk- och sojaproteinfri gratäng!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Fryst fiskblock tinas något och skärs i bitar. Lägg fisken på ugnssäkert fat, smord med mjölkfritt margarin. Smält fettet i en kastrull. Krydda med paprikapulver, salt och peppar. Fräs hacket i mjölkfritt margarin ca 5 minuter. Rör ned smulat bröd och späd med vatten. Fördela blandningen över fisken. Gratinera ca 30 minuter tills gratängen fått fin färg och är klar. Serveras till pressad potatis och någon grönsak. Receptet kommer från <a href="http://www.gilbertson.nu/kokbok" target="_blank">Nicklas kokbok</a>.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.