Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegott och uppskattat även av barnen. GI-vänligt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg torskfiléer i en smord form, häll på salt, peppar och fiskkrydda.
  2. I ugnen ca 20 min 200 grader
  3. Blanda fraichen men ost och kryddor och dill till en smet.
  4. Ta ur fisken ur ugnen och lägg på räkor och bre smeten över fisken.
  5. In i ugnen ca 15 min Servera med Quinoa och grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.