Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med ricotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God gratäng som man kan dryga ut med ett lager skivad potatis i botten och fisken ovanpå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa fisken och skär i bitar. Koka upp vatten och lägg i fisken i 5 minuter. Ta ur fisken och låt torka på hushållspapper i 10 min för att gratängen inte ska bli för vattnig.
  2. Sätt ugnen på 180 grader, smöra en stor ugnsfast form. Lägg fisken i botten av formen.
  3. Blanda ricottaost, ägg och grädde och häll det över fisken. Salta och peppra lätt. Riv ost över gratängen. Gratinera i ugnen i cirka 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.