Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med senapssmak

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här hittade jag på när det inte fanns så mycket i kylskåpet, och det blev en väldigt lyckad kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Salta och strö citronpeppar på fisken. Lägg den i en form. Rör ihop grädde, senap och dragon. Häll detta över fisken och strö osten över.
  3. Gratinera mitt i ugnen ca 15-20 min. Servera med kokt potatis och broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • klockargarden 3 maj 2008

    Jättegott!

  • maggan123 25 november 2008

    Det va ganska gott,min man tyckte den var jättegod,det var nog rosepepparn som inte föll mej riktigt i smaken. MVH. MAGGIS123

  • Heisjo 15 oktober 2009

    Gott, men aningen "blaskigt". Om man steker filéerna hastigt först för att få bort lite vätska tror jag det blir bättre. Smaken var jättegod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.