Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabblagad och god fisk i ugn

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fryst lax i ugnsform, krydda med citronpeppar. Hacka purjon och stek den i oljan utan att den får färg. Tillsätt spenaten. Salta och peppra. Tillsätt creme fraiche när spenaten tinat. Häll blandningen över fisken, lite riven ost på och in i ugnen på 200 grader i ca 25 min, eller tills fisken är klar. Grönsallad och kokt potatis är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.