Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng Normandie med Curryris

 
Skriv ut

En fiskgratäng som låter sig väl smakas när man serverar den med Curryris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken fint, riv äpplet grovt och hacka nötterna.
  2. Blanda ihop alla ingredienser.
  3. Lägg fisken i smörjd ugnsfast form och täck fisken med röran. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 30 min.
  4. Curry ris; Fräs curryn i en kastrull häll på riset o låt fräsa med en stund. Tillsätt vatten, grönsaksbuljong och koka som vanligt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.