Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng på risbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ännu ett trumfkort från Allers. Det här kan jag inte äta, men jag har omdöme från säker källa att det är "svingott", så ni andra fiskälskare som kan, varsågoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en smord, eldfast form och krydda med salt och peppar. Skär salladslöken fint och skiva tomaterna.
  2. Fördela oliver, salladslök, musslor och tomater ovanpå fisken och litet runtom. Finhacka dillen och blanda med fisksåsen och hummerfonden. Häll försiktigt över fisken och ställ in i 175° ugn ca 25 minuter.
  3. Servera med kokt ris och någon grönsak till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.