- Serverar: 3 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Det här receptet skapade jag på den tiden man inte pratade om att torsken kunde bli utfiskad. Idag får man välja något lämpligare alternativ i fiskväg.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda creme fraiche med hackad dill och gurka. Smaksätt med senap och kryddorna. Ställ in i kylskåpet en stund.
- Skiva löken och selleristjälkarna tunnt. Smält smöret i en ugnsform i ugnen. Lägg i lök och selleri. Häll över vinet och ställ in formen i ugnen 5-10 minuter tills vinet kokat in i grönsakerna.
- Skär fiskfilén i centimetertjocka skivor och lägg dem över grönsakerna i formen. Salta något och bred creme fraiche-röran över fisken. Gratinera i ugnen cirka 30 minuter.
- Servera till kokt potatis.
Publicerat den
7 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett gott recept. Jag använde ingen stjälkselleri för det tycker jag inte om. Men följde receptet helt annars. / Inger