Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng under grönsakstäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och snabbt en vardagkväll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra. Skölj och strimla purjolöken. Skölj, ansa och strimla paprikan. Fördela grönsakerna över fisken.
  3. Vispa ihop crème fraiche, chilisås och kryddor. Klicka ut smeten över fisken. Sätt in i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
  4. Servera gärna kokt potatis och en sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bodilla 9 juni 2008

    Jättegott, vilken trevlig vardagsmiddag!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.