Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket god och väldigt omtyckt av barn

Ingredienser

Instruktioner

tina fisken så mycket att detå att skica den i 1 cm tjocka skivor. skiva löken och fräs den mjuk i matfettet i en låg och vid gryta. Tillsätt curryn och grädden. lägg i fisken, placera de avrunna tomaterna mellan fiskbitarna, salta och peppra. låt rätten sjuda under lock ca 10 min. Strö över persilja. Servera med ris och grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.