Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta för sjöbusar

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En klart smarrig gryta som är en återkommande rätt på vårt bord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala moroten & skär den i slantar. Skölj & skär purjolöken i ringar. Fräs lök, morot & curry i en kastrull. Häll över buljongen & låt den koka upp. Skala potatisen & skär den i 4 delar. Skär fisken i bitar. Lägg ner potatisen i buljongen. Tillsätt tomatpuré, vitlök, salt & peppar. Koka upp under lock ca 10min. Lägg ner fiskbitarna & koka ytterligare 5 min tills fiskbitarna blir vita och morötterna & potatisen blir mjuka. Skär paprikan i strimlor & tillsätt den. Blanda samman grädde & vetemjöl & häll ner redningen i grytan. Låt koka ytterligare 3 min. Strö dill el persilja över.
  2. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.