- Serverar: 3 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En klart smarrig gryta som är en återkommande rätt på vårt bord.
Instruktioner
- Skala moroten & skär den i slantar. Skölj & skär purjolöken i ringar. Fräs lök, morot & curry i en kastrull. Häll över buljongen & låt den koka upp. Skala potatisen & skär den i 4 delar.
Skär fisken i bitar. Lägg ner potatisen i buljongen. Tillsätt tomatpuré, vitlök, salt & peppar. Koka upp under lock ca 10min. Lägg ner fiskbitarna & koka ytterligare 5 min tills fiskbitarna blir vita och morötterna & potatisen blir mjuka.
Skär paprikan i strimlor & tillsätt den. Blanda samman grädde & vetemjöl & häll ner redningen i grytan. Låt koka ytterligare 3 min. Strö dill el persilja över.
- Smaklig måltid.
Publicerat den
14 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar