Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta Hawaii

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken så att den går att skära i bitar. Låt ananasen rinna av, skala och hacka löken. Skala och finhacka vitlöken. Kärna ur paprikorna och skär dom i tärningar.
  2. Fräs löksorterna mjuka och glansiga i lite matfett utan att dom får färg. Strö över curry och mjöl. Rör om. Späd med fiskbuljong och grädde. Låt allt koka upp.
  3. Tillsätt fisk, paprika, ananas och skivad banan. Låt sjuda under lock 5-10 minuter. Smaka av med salt. peppar och paprikapulver. Strö över hackad gräslök.
  4. Gott med kokt ris till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kockpappa 20 augusti 2008

    Detta var en läckerhet. Smaskens.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.