Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta Julienne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god rätt av lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Droppa citronsaft över laxfilén. Salta och peppra.
  2. Skär filén i 5-6 cm breda bitar. Skala morot och selleri och skär dem i fina strimlor, ca 2 cm långa.
  3. Skölj purjon och strimla även den. Hacka löken och dillen. Bred ut allt det gröna i en låg, vid kastrull, typ traktörpanna.
  4. Blanda vin och grädde.
  5. Häll detta över grönsakerna.
  6. Lägg fisken ovanpå det gröna.
  7. Klicka på smör och täck med lock. Låt grytan koka på svag värme 10 - 15 minuter.
  8. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.