Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med ägg och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fick denna rätt på tjejträffen sist. Det var jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarinet, rör ner mjölet och späd med mjölk, blanda i majonäsen. Salta och peppra och smaksätt med dill. Lägg fisken i ugnsfast smord form.Lägg skivade ägg och lite räkor över fisken. Häll såsen över alltsammans och gratinera i 225 grader cirka 25 minuter. Servera med pressad potatis och kokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.