Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med citrontimjan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Timjan är våran favoritört och vi gör av med mycket här hemma! Denna går även bra att göra med vanlig timjan och lite citronrasp. Vill du ha den matigare släng i ett par potatisar eller en burk stora vita bönor, utan spad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla purjon. Kärna ur och strimla paprikan. Fräs purjo, paprika, hackad vitlök, citrontimjan och dragon i olivoljan i en gryta. Tillsätt fiskbuljong, salt och peppar. Sjud under lock 10 minuter. Skär fisken i kuber och dela majsen på mitten. Tillsätt fisk och majs och sjud ytterligare 5 minuter.
  2. Servera med crème fraiche smaksatt med sambal och hackad vitlök och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.