Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med fänkål och purjolök

(2 kommentarer)  
Fiskgryta med fänkål och purjolök Fiskgryta med fänkål och purjolök
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jätte god fiskgryta jag smakade idag. Har inte gjort den själv ännu, men det kommer nog inte att dröja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken om den är fryst. Skär den i stora bitar.
  2. Ansa och strimla purjolöken och fänkålen. Koka upp grädde och vatten. Lägg ner fänkål och låt den koka nästan mjuk.
  3. Lägg i fisken och purjolöken, sjud allt i ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera grytan med potatis eller ris och gärna en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ylwa 3 september 2009

    Jag gjorde den för ett tag sedan och det blev lika god som den jag fick smaka.

  • stiina 23 april 2010

    Enkel och riktigt god. Men jag är hopplös på att följa recept. Jag fräste fänkålen och purjon mjuk innan jag tillsatte iMat (havregrädde) med lite hackad soltorkad tomat och tomatpuré. Skippade även vattnet. Men en riktigt uppskattad fiskgryta i vår familj. Kommer garanterat laga den igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.