- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En riktigt god gryta med mycket smak av curry.
Instruktioner
- Skölj hastigt de färska filéerna och skär dem i portionsbitar. Eller skär den frysta fisken i ca 2 cm tjocka skivor. Vänd fisken i vetemjölet.
Smält fettet i en vid gryta, gärna en som fisken sedan kan serveras direkt ur. Rör ner curry och paprikapulver. Vänd de mjölade fiskskivorna i fettet och placera ut den över grytans botten.
Tillsätt salt och vatten.
Lägg lock på grytan och sjud fisken på svag värme 5-12 minuter. Den längre tiden för ej tinad fisk.
- Lägg därefter i persiljan, tomaterna skurna i tärningar och de hackade eller skivade äggen.
Låt allt bli genomvarmt under lock utan att koka.
- Servera med kokt ris eller kokt potatis.
Publicerat den
22 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar