Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med färg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En riktigt god gryta med mycket smak av curry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj hastigt de färska filéerna och skär dem i portionsbitar. Eller skär den frysta fisken i ca 2 cm tjocka skivor. Vänd fisken i vetemjölet. Smält fettet i en vid gryta, gärna en som fisken sedan kan serveras direkt ur. Rör ner curry och paprikapulver. Vänd de mjölade fiskskivorna i fettet och placera ut den över grytans botten. Tillsätt salt och vatten. Lägg lock på grytan och sjud fisken på svag värme 5-12 minuter. Den längre tiden för ej tinad fisk.
  2. Lägg därefter i persiljan, tomaterna skurna i tärningar och de hackade eller skivade äggen. Låt allt bli genomvarmt under lock utan att koka.
  3. Servera med kokt ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.