Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med gröna oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Salta och peppra på fiskfiléerna och rulla ihop rödspättefiléer till rullar, annan fisk kan delas i mindre bitar.
  2. Fräs löken glansig i matfettet i en traktörpanna, blanda i ättiksgurka, kapris och dill och häll på buljongen. Smaksätt med tomatpuré och koka upp. Lägg i fiskrulladerna och sjud ca 5 minuter tills fisken är nätt och jämnt kokt.
  3. Rör i crème fraiche, smaksätt med citronsaft och koka upp. Dra pannan av plattan, rör i grovhackade oliver och servera direkt ur traktörpannan med kokt ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.