Gott att servera ris eller pressad potatis till. Hittar du inga havskräftor blir det lika festligt med vanliga kräftor.
Instruktioner
- Tärna fisksorterna i ca 2 cm stora bitar. Skala och tärna potatisen. Ansa och strimla fänkål, purjolök och selleri. Hacka tomaterna.
- Hetta upp olja i en stor kastrull, fräs upp grönsakerna i oljan. Häll på fond, vatten samt tomatpuré och låt koka upp. Krydda och låt koka i 3-4 minuter.
- Ta bort halva mängden grönsaker och mixa det som är kvar med hjälp av en stavmixer. Lägg ner fiskbitarna och låt allt sjuda ett tag tills fisken känns fast och fin. Tillsätt de borttagna grönsakerna.
- Toppa grytan med havskräftor eller vanliga kräftor. Är de små kan du placera en i varje tallrik istället.
Publicerat den
6 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej, detta recept tycker jag passar bra till denna bilden, kram JC