Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

jättegod fiskgryta.

Ingredienser

Instruktioner

Färska fiskfiléer skärs i bitar eller det något tinade fiskblocket skärs i 2 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en smord ugnssäker form och salta den. Blanda crème fraiche, krabba och mjöl. Smaksätt med chilisås och kryddor. Fördela blandningen över fisken. Tillaga i ugn vid 200°, ca 30 min. Servera med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Christina56 2 november 2008

    Mycket god och gick snabbt åt

  • hagelskuren 1 november 2010

    Låter god. Ska prova på mina vänner på lördag.

  • inkan29 3 mars 2011

    Gott! Tog lite sambal oelek till, blev lite mer "sting".

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.