Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med krämig krabbsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Låter svårt, men är lätt! Godast till vanlig kokt potatis.

Ingredienser

Instruktioner

* Dela fisken i bitar * Koka upp buljong, creme fraiche, dill och citron. Lägg ner fisken och låt sjuda under lock 5-8min. * Lägg till sist ner crabsticksen och sjud 2 min till. * Vid behov red med maizena

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zonale 18 mars 2008

    Mycket gott. Kommer definitivt att laga det igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.