Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med mango chutney

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Underbart god fiskgryta med räkor, mango chutney och sambal olek.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela torsken i mindre bitar. Skiva salladslöken. Bryn torsken och salladslöken någon minut. Blanda i milda fraiche, mango chutney och sambal olek.
  2. Låt puttra i några minuter tills fisken är klar. Vänd ner räkorna i grytan och låt dem bli varma.
  3. Servera med stora couscous eller ris och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • haggalen 21 april 2010

    En jättegodgryta om inte jag hade klantat till de...Eftersom jag inte hade någon form av lök hemma. Tänkte jag att jag får använda någon krydda och jag skulle testa med paprikakrydda som är ganska mild krydda. Men upptäckte försent att jag höll i cayennepeppar som dessutom var lös i burken så det kom ut ungefär 1 msk. Det blev en HET gryta men Magnus älskar het mat så den blev omtyckte. Vi hade potatis till och det gjorde faktiskt så den heta smaken bröt av lite så det blev riktigt gott tyckte vi vuxna ialla fall.....

  • frucaos 23 april 2010

    Inte heller jag klarade av att hålla mig till receptet- tog purjolök istället för salladslök, och matlagningsgrädde istället för fraiche. Det var vad jag hade hemma ... Intressant smak med fisk och chutney ... gott, men inte fantastiskt. Ger det en 4a.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.