Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med örter

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

God vardagsgryta som jag provat mig fram till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, fiskbuljong och smör. Dela fiskblocket i mindre bitar och lägg ner i grytan tillsammans med timjan, mejram, basilika, tomatpuré och lite soja för att få färg på grytan.
  2. Låt puttra en stund och blanda sedan ner tomaterna skurna i bitar eller skivor. Låt puttra tills fisken är klar och tomatbitarna har blivit mjuka. Tillsätt dillen.
  3. Red med Maizena till önskad konsistens. Smaka av med salt och citronpeppar.
  4. Servera med kokt, pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.