Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med philadelphiasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Torskrygg är att föredra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd torskfilén tillsammans i matoljan, alla kryddorna och den pressade limen. Lägg blandningen i ett ugnssäkert fat. Värm ugnen till 200 grader , stek torskfilén ca 15-20 minuter,slå bort spadet om fisken är fryst.
  2. Såsen: Häll oljan i en gryta och fräs alla grönsaker några minuter eller tills de tar färg, strö över alla kryddor, buljongpulver och limeskalet och fräs några sekunder. Späd med vatten och låt såsen sjuda på svag värme under lock 5 minuter, rör ner philadelphia och låt såsen sjuda 2-3 minuter. Smaka av.
  3. Häll såsen över fisken och servera rätten med kokt ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.