Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med saffran och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite oväntat men gott- fetaost till saffransfisken. Mycket smak. Allra godast blir det när man tärnar rotfrukterna fint, men den som har ont om tid kan skära större bitar. 592 kalorier per portion 38 g fett 30 g protein 21 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna morötter, rotselleri och lök fint. Skala och finhacka vitlöken. Krossa fänkålsfröna i mortel. Fräs hacket med fänkålsfröna på medelvärme 2-3 minuter i oljan i en gryta. Tillsätt saffran, vin, fond och tomater. Låt puttra ca 5 minuter. Salta och peppra.
  2. Skär fisken i bitar, tillsätt fisk och grädde till grytan. Sjud försiktigt ca 3 minuter. Tärna och tillsätt osten till grytan. Servera med citronklyftor och ev kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.