Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med soltorkade tomater

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och supergott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka creme fraiche, mjölk, hummerfond, tomatpuré och citronsaft i en vid panna. Finstrimla de soltorkade tomaterna och tillsätt dessa i såsen. Skär fisken i portionsbitar som saltas och läggs i såsen. Sjud ca 5 minuter el till man ser att fisken är klar. Strö över gräslök. Om man vill kan man reda såsen till lite krämigare konsistens och dryga ut den lite beroende på hur mkt sås man vill ha. Servera gärna pressad potatis till.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • hillan66 6 maj 2009

    En mycket god vardagsrätt som gick fort att göra och slank ner med lätthet! Jag kommer säkerligen göra den fler gånger!

  • Josses 22 juli 2010

    Den här fiskgrytan gick verkligen hem hos min familj! Får göra den fler gånger. Passade på att ta en bild på den.

  • Cassiopeya 25 oktober 2010

    Härligt med fisk och soltorkade tomater, den kombinationen har jag inte provat förut. Ska bli spännande ;)

  • Cassiopeya 26 januari 2011

    En riktigt god fiskrätt som jag gärna gör igen. Serverade pressad potatis, solrosskott, ruccola, tomat och fetaost till, mums! 5 poäng lätt =D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.