Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i bitar och salta den. Bryt av den nedersta delen på sparrisen. Skär sparris och lök i bitar. Koka upp crème fraiche, fiskfond, vin och dragon i en gryta. Lägg i fisken. Sjud på svag värme 3-4 min. Lägg ner sparris och lök när 1 min återstår. Jag tycker att det är godast med kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.