Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med tahini

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig fiskgryta, jag blandade ned riset när det var färdigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i små portionsbitar. Blanda dem med salt och 1 tsk gurkmeja i en bunke och låt det dra 15-30 minuter.
  2. Stek löken i fettet tillsammans med spiskummin tills den mjuknar. Häll i kokosmjölk och buljong och smaksätt med tahini. Låt koka upp och lägg sedan i fisken. Koka tills den är precis genomkokt, 3-4 minuter. Strö på sesamfrön.
  3. Servera med nykokt ris och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.