Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med tomat och grädde

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och enkel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka purjolöken fint. Dela tomaterna i klyftor. Blanda vatten och tomatpure. Skär fisken i 2 cm skivor. Smält lite smör i en stegryta, fräs purjolöken utan att den får färg.
  2. Häll i mjölet och späd med vatten. Blanda sedan i övriga ingredienser. Låt småputtra i ca 20min. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.