Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med torsk och champinjoner

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god gryta från en restaurang i Göteborg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Fräs margarin med lök och champinjoner. Häll i tomater, grädde och vin.
  2. Dela fisken i bitar. Salta och peppra fiskbitarna. Lägg ned fisken i vätskan och låt allt sjuda i 20 minuter.
  3. Koka under tiden ris och servera när allt är klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.