Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskhamburgare

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En mycket god rätt, för den som har tröttnat på vanliga hamburgare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek laxen i ugn 200 grader i ca 20-25 . Låt svalna ta bort eventuella ben och skinnet. Smula därefter ner laxköttet i en bunke.
  2. Häll av saften på krabbköttet och blanda med laxen. Skär pepparfrukten smått. Blanda därefter i senap, majonnäs, salt och peppar. Forma till hamburgare.
  3. Stek dom sedan på svag värme ca 3 minuter på varje sida.
  4. Servera med hamburgebröd och gärna en god tartarsås till, varför inte också en god sallad och klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.