Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskhamburgare

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttigare variant på gatukökets hamburgare. Blir godast på filé av torsk eller kolja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i små bitar. Lägg dem i en matberedare tillsammans med salt, peppar och grädde. Kör tills det är väl blandat.Tillsätt timjan mot slutet. Forma smeten till fyra burgare, vänd dem i ströbröd och stek i smör ca 5 minuter på varje sida.
  2. Servering: Skala och skiva löken. Skiva tomaterna. Värm bröden i microvågsugn eller vanlig ugn. Lägg fiskburgarna i bröden tillsammans med den skivade löken och de skivade tomaterna. Toppa med gräddfil och färska timjankvistar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • limboemanuel 16 oktober 2012

    Gjorde dessa burgare med 1 tsk curry och 1 krm citron i. Det blev gott. Hade hälften gädda och hälften sik.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.