Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskkroketter med thai-stuk

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Roligt att prova nya rätter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd en matberedare. Kör fisken för sig själv tills den är mosig. Tillsätt vitlök, ingefära, fisksås, soja, kokosmjölk, persilja och sweet chili-sås. Kör tills det är en jämn smet - det tar bara ett par sekunder.
  2. Forma tolv bollar av smeten, och platta ut något. Täck med panko på båda sidorna - det är ganska kladdigt! (Använd gärna plasthandskar.) Värm olja i en djup gryta eller i en fritös. Fritera bollarna på bägge sidor tills de är gyllene, det tar 3-4 minuter på varje sida. Servera med avocado-salsa och yogurtsås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.